Liity kannatusjäseneksi

Puskakollektiivi on pieni taidetoimija, jonka jäsenten intohimoinen missio on luoda katsojilleen elämyksiä teatterin parissa. Teatteriseurue Puskakollektiivi ry puolestaan on yhdistys, jonka intohimoinen missio on tukea ryhmän toiminnan jatkuvuutta. Tärkeimpiä toimintamme tukijoita ovat ne ihmiset, jotka uskovat ryhmään – katsojat, keikkojen tilaajat sekä ne lukuisat henkilöt, jotka ovat antaneet henkisen tai fyysisen panoksensa teosten syntyyn ja toteutukseen. Ympäröivä ja vastaanottava yhteisö tekee ryhmästä teatterin.

Teatteriseurue Puskakollektiivi ry:n kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa teatteriryhmän toiminnan tukemisesta kiinnostunut henkilö. Kannatusjäsenyys maksetaan vuodeksi kerrallaan, eikä kannatusjäsenmaksun maksaminen yhtenä vuonna velvoita maksamaan jatkossa. Vuonna 2022 kannatusjäsenmaksu on 10 euroa tai valitsemasi suurempi summa. Kaikki kannatusjäsenten jäsenmaksuista saadut varat käytetään Puskakollektiivin toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Eri puolilla Suomea keikkailevalle ryhmälle jokainen kannatusjäsenyys on tärkeä tuki.

Mikäli haluat liittyä kannatusjäseneksi, täytä jäsenhakemus Membookissa. Mikäli et ole kirjautunut Membookiin jo aikaisemmin, tulee sinun ensin luoda käyttäjätunnus. Toimenpide on nopea ja vaivaton 🙂
Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, vahvistamme sen muutaman päivän kuluessa. Jäsenmaksulaskun valitsemallasi summalla saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteseen noin viikon kuluessa hakemuksesi jättämisestä. Maksuaikaa laskun saapumisesta lukien on 14 päivää.

Singahda tästä Membookiin! Järjestelmän käyttäminen on ilmaista ja turvallista.