Puskakollektiivi on pieni taidetoimija, jonka jäsenten intohimoinen missio on luoda katsojilleen elämyksiä teatterin parissa. Teatteriseurue Puskakollektiivi ry puolestaan on yhdistys, jonka intohimoinen missio on tukea ryhmän toiminnan jatkuvuutta. Tärkeimpiä toimintamme tukijoita ovat ne ihmiset, jotka uskovat ryhmään – katsojat, keikkojen tilaajat sekä ne lukuisat henkilöt, jotka ovat antaneet henkisen tai fyysisen panoksensa teosten syntyyn ja toteutukseen. Ympäröivä ja vastaanottava yhteisö tekee ryhmästä teatterin.

Teatteriseurue Puskakollektiivi ry:n kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa teatteriryhmän toiminnan tukemisesta kiinnostunut henkilö. Kannatusjäsenyys maksetaan vuodeksi kerrallaan, eikä kannatusjäsenmaksun maksaminen yhtenä vuonna velvoita maksamaan jatkossa. Vuonna 2020 kannatusjäsenmaksu on  10 euroa tai valitsemasi suurempi summa. Kaikki kannatusjäsenten jäsenmaksuista saadut varat käytetään Puskakollektiivin toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Eri puolilla Suomea keikkailevalle ryhmälle jokainen kannatusjäsenyys on tärkeä tuki.

Mikäli haluat liittyä kannatusjäseneksi, täytä alla oleva lomake, niin saat muutaman päivän kuluessa laskun kannatusjäsenyydestä sähköpostiisi. Kannatusjäsenyys on voimassa kuluvan kalenterivuoden ajan.

Tietosuojaseloste