Liity kannatusjäseneksi

Puskakollektiivi on pieni taidetoimija, jonka jäsenten intohimoinen missio on luoda katsojilleen elämyksiä teatterin parissa. Teatteriseurue Puskakollektiivi ry puolestaan on yhdistys, jonka intohimoinen missio on tukea ryhmän toiminnan jatkuvuutta. Tärkeimpiä toimintamme tukijoita ovat ne ihmiset, jotka uskovat ryhmään – katsojat, keikkojen tilaajat sekä ne lukuisat henkilöt, jotka ovat antaneet henkisen tai fyysisen panoksensa teosten syntyyn ja toteutukseen. Ympäröivä ja vastaanottava yhteisö tekee ryhmästä teatterin.

Teatteriseurue Puskakollektiivi ry:n kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa teatteriryhmän toiminnan tukemisesta kiinnostunut täysi-ikäinen henkilö. Kannatusjäsenyys maksetaan vuodeksi kerrallaan, eikä kannatusjäsenmaksun maksaminen yhtenä vuonna velvoita maksamaan jatkossa.

Kannatusjäsenmaksu vuonna 2024 on yhdistyksen syyskokouksen määräämä 10€ tai valitsemasi suurempi summa. Kaikki kannatusjäsenten jäsenmaksuista saadut varat käytetään Puskakollektiivin toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Eri puolilla Suomea keikkailevalle ryhmälle jokainen kannatusjäsenyys on tärkeä tuki.

Kannatusjäseneksi voit liittyä Membookin kautta.
Membookiin pääset tästä linkistä!
Liittyessäsi kannatusjäseneksi ilmoitat myös summan, jolla haluat tukea Puskakollektiivin toimintaa vuonna 2024. Saat laskun valitsemallasi summalla sähköpostitse noin viikon sisällä jäsenilmoituksestasi.

Kiitos, kun tuet Puskista!

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.